Program SuperBumi

SuperBumi

Apa itu Program Superbumi?.Program SuperBumi ini akan dilaksanakan dalam tempoh dua hingga tiga tahun. Dan dalam tempoh tersebut, peserta akan diberi bimbingan menyeluruh daripada peringkat asas sehingga menjadi vendor kepada pengeluar perabot. .Matlamat program ini adalah untuk menggalakkan pelatih belajar daripada pengusaha-pengusaha pengeluar perabot bukan Bumiputera, terutamanya pengusaha Cina yang telah berjaya..Ianya dilaksanakan oleh MITB dengan kerjasama Kerajaan Negeri Johor dan Muar Furniture Association (MFA) untuk meningkatkan kapasiti penglibatan usahawan perabot bumiputera dalam industri perkayuan di Malaysia. .#DekadBaharuJohor #TeamJohor

Posted by JohorPress on Tuesday, April 3, 2018

Apa itu Program Superbumi?

Program SuperBumi ini akan dilaksanakan dalam tempoh dua hingga tiga tahun. Dan dalam tempoh tersebut, peserta akan diberi bimbingan menyeluruh daripada peringkat asas sehingga menjadi vendor kepada pengeluar perabot.

Matlamat program ini adalah untuk menggalakkan pelatih belajar daripada pengusaha-pengusaha pengeluar perabot bukan Bumiputera, terutamanya pengusaha Cina yang telah berjaya.

Ianya dilaksanakan oleh MITB dengan kerjasama Kerajaan Negeri Johor dan Muar Furniture Association (MFA) untuk meningkatkan kapasiti penglibatan usahawan perabot bumiputera dalam industri perkayuan di Malaysia.

Jom 'follow' dan 'like' kami:

Leave a Comment

Your email address will not be published.